Contact

Voor vragen, boekingen, opmerkingen en/of andere zaken: Neem contact op met BAM! Onderstaandvind u aanvullende informatie.

Contactgegevens

U kunt bellen naar Patrick Brouwers: 06 505 63 910 of een e-mail sturen naar ons secretariaat.
Ook kunt u onderstaand contactformulier gebruiken.

Vestigingsadres

Vereniging Slagwerkgroep BAM
Lignestraat 58
4921 EV Made
KvK Zuid West Nederland nr. 54103673

Secretariaat: info@bam-made.nl
Penningmeester: cfo@bam-made.nl

Stuur ons een bericht

Soms komen niet alle berichten door onze spamfilter. Mocht u binnen 5 werkdagen geen reactie krijgen, stuur dan svp een mail naar ons mailadres.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


Informatie

Download ons informatie pakket
Hierin vind u logo’s geschikt voor drukwerk en een biografie in PDF formaat.

BAM speelt met 4 tot 7 leden. Onze sets duren zo’n 20 minuten aan een stuk. In overleg met de organisatie kunnen we binnen een bepaalde tijdsperiode meerdere sets spelen. BAM speelt op een podium of, het liefst, tussen de mensen. Houdt svp rekening met de ruimte die BAM nodig heeft om te spelen en eventuele ruimte voor tijdelijke opslag van onze instrumenten. De kosten van een optreden variëren aan de hand van het aantal sets, het tijdstip en de reistijd.

Lid worden?

Hoewel we in principe een ledenstop hanteren houden we onze ogen open voor potentiële nieuwe leden We zoeken momenteel nieuwe leden! Denk je dat je iets kunt betekenen voor de slagwerkgroep; schroom je niet contact met ons op te nemen. We repeteren wekelijks op donderdagavond, spelen in principe altijd van notenschrift en verwachten van nieuwe leden dat zij dit ook kunnen. Wellicht is het je opgevallen dat BAM alleen uit mannen bestaat… Mocht je dit geen probleem vinden; helemaal goed!