BAM terugblik 2013

2013 was weer een fantastisch jaar. We hebben vooral veel opgetreden; december was namelijk de enige maand zonder een optreden. Daarnaast hebben we vooral veel leut gehad en daar gaat het uiteindelijk om!

Het jaar starte traditioneel met Carnaval. Tijdens Carnaval hebben we op Made veel opgetreden en bier gedronken. Voor ons altijd een mooie traditie! Zeker omdat BAM in 2010 tijdens carnaval hun eerste klanken in het openbaar liet horen (en toen ook al veel bier dronk, zeker in het openbaar).

Bam Bus 22013 kende ook droevige momenten: Helaas heeft Slagwerkgroep BAM afscheid moeten nemen van de eerste BAM-bus. Deze kwam niet meer door de keuring omdat de balken verrot waren. De KIA Pregio hebben we laten exporteren naar Afrika. Voor aantal optredens hebben we eigen auto’s moeten gebruiken. Dit was van korte duur omdat we vrijwel meteen op zoek zijn gegaan naar een andere bus. Ons oog viel op een Hyundai Camperbus die ons nu nog steeds overal naar toe brengt. Stukken praktischer en gezelliger maar ook een grotere kostenpost aangezien een stuk sponsoring wegviel omdat de vorige bus niet op naam van de vereniging stond.

In 2013 hebben we naast optreden veel tijd besteed aan het opknappen van speeltoestellen. Dit was voor een goed doel; namelijk het kindertehuis Borz?ciczki in Polen. Hans, Tim, Danielle en Kevin zijn ten tijde van ons, toch wel jaarlijkse, bezoek aan Polen eerder die week naar het tehuis afgereisd. Ramon van Dongen heeft de speeltoestellen van Made naar Polen vervoerd en bij het kindertehuis afgeleverd. Samen met Roel en Thijs zijn de toestellen geplaatst. In het weekend werd de nieuwe speeltuin feestelijk geopend. Zie ook: Project Speeltoestellen in Polen

Spinning Marathon te RaamsdonksveerEen ander goed doel waar we ons in 2013 voor hebben ingezet was KWF Kankerbestrijding waarvoor we tijdens een spinningmarathon in Raamsdonksveer 500 spinners hebben mogen aansporen. Ook dit jaar staat dit evenement weer gepland op 2 februari bij Testcentrum van Drunen te Raamsdonksveer. Tot dan!

Zomercarnaval Zevenbergschen HoekIn 2013 hebben we weer op verschillende zomercarnavals gestaan. Op onze ‘vaste’ optredens in Zevenberschen Hoek en Oosterhout, maar dit jaar ook op Samba Cinco te Boekel, Samba Breda en Roosendaal Rammelt. Dat waren voor ons de hoogtepunten. Kijk waar we tijdens de andere 30 optredens van 2013 hebben gestaan in onze Agenda onder “Eerdere optredens”.

De agenda voor 2014 is alweer aan het volstromen. In januari staan er alweer 3 optredens gepland! We hopen in 2014 nog meer te kunnen spelen en wensen iedereen een gelukkig nieuwjaar!

Slagwerkgroep BAM

Een optreden van BAM boeken?

We komen graag spelen op uw evenement! Voor boekingen:

Neem contact met ons op!